ANGi on puhelimeesi bluetoothilla puhelimeesi yhdistyvä kaatumissensori, joka ottaa tapaturman sattuessa yhteyttä puhelimesi kautta määrittelemällesi henkilölle.

ANGi-sensori kiinnitetään kypärän taakse kaksipuolisella teipillä.

Toimii yhdellä CR2032 paristolla. (noin 6kk)

Lue lisää lisätiedoista...
Lisätietoja
MITEN SE TOIMII?
Angin käyttö on helppoa, yhdistät laitteen vain älypuhelimesi kanssa käyttäen Specialized Ride Appiä ja voit nauttia laitteesta 1-vuoden Ride Premium jäsenyydestäsi ilmaiseksi. Tämä on saatavilla kaikille Specialized Angi kypärän tai tarvike Angi laitteen ostajille. Ajon aikana Angi sensori mittaa kaikkia voimia joita kohdistuu kypärään iskun aikana, jos näitä kohdistuu Ride App tekee hälyytyksen puhelimeesi ja aloittaa laskennan. Jos olet kunnossa vain perut hälyytyksen ja jatkat ajoa. Jos loukkaannut ja et voi peruuttaa hälyytystä Ride App lähettää tekstiviestin valitsemillesi yhteyshenkilöille.

Angi ja Ride App lähettää myös sijaintisi jossa se käyttää GPS koordinaatteja. Laite lähettää viestin kaikille yhteyshenkilöille jotka olet listannut ohjelmaan. Angi myös antaa sinun jakaa sinun ajo suunnitelmasi etukäteen jos olet menossa ajamaan. Voit myös valita mahdollisuuden jakaa realiaikaisen paikannuksen ystävillesi jos haluat. Pystyt myös asettamaan laitteeseen mahdollisen ajoaikasi. Jos et palaa valittuun paikkaan ajallaan se aloittaa hälytyksen ja lähettää viestin viimeisestä sijainnistasi yhteyshenkilöille. Laite toimii pilvipalvelin kautta joten jos sinulla ei ole kenttää silloin viimeisin sijaintisi lähetään.
info
Valmistaja
hinta

54,90 €

Toimitusaika: 2 - 4 päivää

Toimituskulut alkaen

29,90 €  Postin/Matkahuollon kotiinkuljetus (Polkupyörille)
ilmainen toimitus yli 5 000,00 € tilauksille

8,90 €  Nouto postista
ilmainen toimitus yli 150,00 € tilauksille

8,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 150,00 € tilauksille

0,00 €  Nouto myymälästä (Turku)