Ladataan sisältöä..

Specialized Ambush Comp ANGi Mips Black

tuotekuva


Kypärä joka soittaa apua tarvittaessa.
Hyvin suojaava ja tukevasti päässä pysyvä, mutta silti kevyt ja hyvin tuulettuva kypärä.

Matalampi takaosa suojaa takaraivoa paremmin.


ANGi
Mips
Helposti säädettävä niskapanta.


ANGi on puhelimeesi bluetoothilla puhelimeesi yhdistyvä kaatumissensori, joka ottaa tapaturman sattuessa yhteyttä puhelimesi kautta määrittelemällesi henkilölle.

ANGi-sensori on kiinnitetty kypärän taakse.

Valitse vaihtoehto:

Lisätietoja

MITEN SE TOIMII?
Angin käyttö on helppoa, yhdistät laitteen vain älypuhelimesi kanssa käyttäen Specialized Ride Appiä ja voit nauttia laitteesta 1-vuoden Ride Premium jäsenyydestäsi ilmaiseksi. Tämä on saatavilla kaikille Specialized Angi kypärän tai tarvike Angi laitteen ostajille. Ajon aikana Angi sensori mittaa kaikkia voimia joita kohdistuu kypärään iskun aikana, jos näitä kohdistuu Ride App tekee hälyytyksen puhelimeesi ja aloittaa laskennan. Jos olet kunnossa vain perut hälyytyksen ja jatkat ajoa. Jos loukkaannut ja et voi peruuttaa hälyytystä Ride App lähettää tekstiviestin valitsemillesi yhteyshenkilöille.

Angi ja Ride App lähettää myös sijaintisi jossa se käyttää GPS koordinaatteja. Laite lähettää viestin kaikille yhteyshenkilöille jotka olet listannut ohjelmaan. Angi myös antaa sinun jakaa sinun ajo suunnitelmasi etukäteen jos olet menossa ajamaan. Voit myös valita mahdollisuuden jakaa realiaikaisen paikannuksen ystävillesi jos haluat. Pystyt myös asettamaan laitteeseen mahdollisen ajoaikasi. Jos et palaa valittuun paikkaan ajallaan se aloittaa hälytyksen ja lähettää viestin viimeisestä sijainnistasi yhteyshenkilöille. Laite toimii pilvipalvelin kautta joten jos sinulla ei ole kenttää silloin viimeisin sijaintisi lähetään.